St. Paul skoles logo

PAULINE
St. Paul skole

Tlf. 55 21 59 06

Epost
pauline@stpaul.no

Leder PAULINE
Nina Eknes

 

 

 


PAULINE
Dagsrytme og aktiviteter

07:30 - 08:30
Pauline åpen (for barn med hel plass).
Barna krysser seg inn hos en voksen.

08:30 - 11:05
Pauline er stengt.

11:05
Pauline åpner for barn som er ferdig med undervisning for dagen.

13:05 - 14:30
Kantinelunsj og utetid.
Barna går i kantinen, krysser seg inn og spiser.

14:00
Ulike aktiviteter.
Klassegrupper med styrte aktiviteter eller fri lek. Se eget avsnitt.
Se også eget punkt om leksestund og lekedag.

15:00
Barn som har redusert plass går hjem.
Krysser seg ut hos en voksen i basen!

15:00 - 16:30
Barna leker fritt.

16:30
Pauline stenger

* * * * *

NÅR SFO-BARNA KOMMER PÅ SKOLEN
Når barna kommer om morgenen kl 7.30 (kl 8.30 for barn som har redusert plass), kan de henge fra seg oppe i klassegarderoben og så komme ned på Pauline. Hos oss har barna egen knagg i garderoben som de bruker til yttertøy, men på grunn av plass og oversikt, ønsker vi at barna i hovedsak, skal bruke klassegarderoben til sekker, byttetøy, innesko m.m.

For at barna skal trives er det også viktig at de har med seg yttertøy/regntøy. Vi tilblringer en god del av dagen ute. Husk å merke klærne med navn!

 

AKTIVITETSGRUPPER
Etter hvert som barna er kommet inn i de faste rutinene, vil vi starte opp med høstens klasse- og aktivitetsgrupper. Vi har 1 fast gruppe som alle barna får tilbud om å være med på i løpet av året ( matgruppe). Matgruppen er veldig populær. Hver onsdag får 10 barn lage mat på skolekjøkkenet og vi rullerer på gruppen hver uke.

I tillegg har klassene hver sin dag i førsteklassebasen hvor vi vil holde på med en del prosjekter med ulik varighet.    

 

LEKSESTUND
De dagene det ikke er leksehjelp kan vi, fra kl. 14.00 –15.00, åpne et klasserom for de som vil gjøre lekser. Vær oppmerksom på at tilbudet er frivillig og at det er foreldrenes/foresattes ansvar at leksene er tilfredsstillende gjort.

Dersom dere ønsker at deres barn skal gjøre leksene på Pauline kan dere gi oss beskjed så kan vi ”minne dem på” tilbudet.

 

LEKEDAG
Fredager er det lov å ha med seg leker på Pauline. De som har leker med seg andre dager får beskjed om å legge dem i sekken.

Gameboy/dataspill er ikke tillatt på Pauline. Vi vil gjerne at barna skal gjøre andre ting enn å sitte og spille hver fredag.
 
Det er viktig at dere merker ting som tas med hjemmefra, og det er ikke lurt å la barna ta med seg ting som de er redd for å miste. Av erfaring vet vi at ting ofte blir glemt eller forsvinner rundt på huset i løpet av dagen. Vi hjelper dem selvfølgelig å lete, men barna har selv ansvar for tingene de tar med.


til toppen av siden