St. Paul skoles logo

PAULINE
St. Paul skole

Tlf. 55 21 59 06

Epost
pauline@stpaul.no

Leder PAULINE
Nina Eknes

 

 

 


PAULINE
Måltider

Hver dag fra 13.05 til ca. 14.00 (15.00) får barna på Pauline et enkelt måltid som består av brødmat, diverse kjøttpålegg, ost, frukt og melk eller vann. Vi spiser i kantinen (4 etg.)

To dager i uken (onsdager og fredager) har vi varm mat. Vi prøver å ha en variert meny…forskjellige supper, salater, pasta, pizza, pølser og potetstappe osv.

På langdager, det vil si dager hvor det ikke er undervisning men Pauline er åpen, får barna frokost (ca kl 10) og et varmt måltid/ middag (ca kl.14) hos oss.

Vi har delt kantinetiden opp i fire. Første klasse spiser først. De blir fulgt, enten fra klasserommet eller fra Pauline og opp i kantinen. Grunnen til at de spiser for seg selv er at de skal få tid til å bli kjent, bli trygge på hverandre, og på de ulike rutinene vi har. Andre klasse spiser når første klasse er ferdig, og tredje og fjerde klasse spiser til slutt.

Alle barn på Pauline skal i kantinen mellom kl. 13. og 14 (15).
Vi ”tvinger” ingen til å spise, men av erfaring vet vi at de aller fleste spiser når de først er kommet opp i kantinen.

Noen dager er det barn som av ulike årsaker ikke når kantinen til kl.14. Det har vi tatt hensyn til og holder åpent litt lenger slik at alle får spise.

Obs! Vi har også innkryssing i kantinen.